Nielsens slægtstræ

Min online slægtsdatabase ligger her og åbner i et nyt vindue:

Nielsens slægtstræ

Databasen indeholder 3269 personer og er automatisk genereret af programmet MacFamilyTree. Der er ingen søgemulighed, men man kan nemt finde en person ved at klikke på "Personer", hvor listen er ordnet alfabetisk efter efternavn. Man kan også bevæge sig rundt i slægtstræet ved at klikke på personerne i de viste diagrammer.

Siden for en person indeholder et diagram over de nærmeste slægtsrelationer, personens ægtefælle, oplysninger om fødsel, dåb, død m.v. samt noter og et portrætfoto, hvis et sådant findes. For at finde en persons vielse, må man finde vedkommende i listen med "Familier".

Slægtstræet indeholder kun portrætbilleder i lav opløsning. Kun få særlige kildeoplysninger er medtaget i databasen. De væsentligste kilder (kirkebøger, folketællingslister, skifteprotokoller og lægdsruller) er ikke nævnt.

Man er velkommen til at bruge oplysninger fra slægtstræet, men det er almindelig god skik, at man ved brug af andres oplysninger angiver kilden (i dette tilfælde: www.slaegtsoglokalhistorie.dk).

Nielsens slægtstræ

Om websitet – Læs her, hvis du ønsker at bruge eller linke til materiale på websitet.